Какъв модел е този часовник?
-
Sozy
- Активен
- Регистриран: 04 10 2010, 13:14
Какъв модел е този часовник?
Колеги, някой може ли да каже гледайки този клип, и по точно като превърти на 12:35 - оттам нататък какъв модел е този часовник. Аз го правя на Ролекс Ойстър 41мм, но може и да бъркам?
Стана ми любопитно каква машина носи този човек.
https://www.youtube.com/watch?v=l1kSl11pAf0
Стана ми любопитно каква машина носи този човек.
https://www.youtube.com/watch?v=l1kSl11pAf0
-
Sozy
- Активен
Re: Какъв модел е този часовник?
Малко да ъпна темата - някой нещо? Или всичко живо е на морето
?
- childrolland
- Маниак
- Регистриран: 09 06 2021, 19:34
Здрасти!
На Ролекс Ойстър 41мм мяза или некой омаж... или пък Ролекс беше омаж...
Толко се омешаха от известно много време, че направо му изпиха кръвчицата на тоя бранд
Като бял мерцедес и салфетки стана 
На Ролекс Ойстър 41мм мяза или некой омаж... или пък Ролекс беше омаж...
-
trustnoone
- Активен
- Регистриран: 02 02 2014, 21:00
Rolex OP е часовникът.
-
Sozy
- Активен
Благодаря за бързите отговори колеги - значи правилно съм се насочил, ще ги погледна и тия Омаж или както там се казват (извинявам се за нвежеството от моя страна).
@childrolland : Как да са се омешали, Ролекс не е ли напълно независим бранд с изцяло инхауз механизми? Или нещо не разбрах?
@childrolland : Как да са се омешали, Ролекс не е ли напълно независим бранд с изцяло инхауз механизми? Или нещо не разбрах?
- phil05
- Маниак
- Регистриран: 26 05 2012, 10:40
Те всичките са ойстер перпетуал. Съвсем я омаЖахме с тия омажи за всички от сърце, според мен така само се изпират и легитимират ментетата. От това видео нищо не може да се разбере, освен предположения и фантазии. Да не говорим дали е оригинален, менте или “омаж”. То вече и на супер хубави снимки, че и на живо не може да се разбере, ама какво толкова и кого вече го интересува. Този може само някой добър часовникар на живо да каже какъв е, ако не те пита още от вратата за какво ми го носиш тоя… ролекс. Или собственика, ако знае и го интересува, предполагам в случая е така и си е ок.
-
Sozy
- Активен
Аз от футбол въобще не се интересувам, но доколкото разбрах от интервюто, човека иа и други сериозни бизнеси, еедва ли ще се излага да си купи менте, не съм му адвокат и не го познавам, но така отдалеч ми заприлича на Ролекс ОП, но може и да е черен ситизен цуйоса, какъвто и аз си закупих за има няма 600 леА, смао, че моя е зелен, не черен 
- bruckshot
- Активен
- Регистриран: 09 12 2020, 11:37
Не си ли доволен от гражданина..?Мани ги тез ролекси : D Тоя дъртия комуняга не вярвам да носи хомаж или реплика..
-
Sozy
- Активен
ммммммммммммммм НЕ!!!!!!! Аз пак с моята "точност" ама Ориент за половината пари е по-точен
- childrolland
- Маниак
- Регистриран: 09 06 2021, 19:34
Домашнярски си е механизма 8210Sozy написа: ↑07 09 2025, 20:30ммммммммммммммм НЕ!!!!!!! Аз пак с моята "точност" ама Ориент за половината пари е по-точен, но аз го взех, както жена избира кола - заради зеления циферблат, че такъв нямам па и леееееееееееееко от 200 метра малко прилича на Ролекс Ойстър
, да видя долу горе как ще ми е на ръката.........е нема да е ойстър до тоя извод стигнАх, иначе не изневерих на себе си и бързо бързо му треснах една проста табличка.........ами +20 до 40 секунди на ден, ама тоя път не съм се ядосвал защото се баш в спецификациите, а именно -20/+40, търпях го така няколко седмици и в момента е на санаториум, във Вторник ще го взема да видим дано маааааааааааааааалко смъкне тоя аванс, то сигурно стенен часовник с кукувица е по-точен
. Та така - но пак казвам не съм имал никакви очаквания, само незнам откъде по дяволите му изтрескАха тая бесна цена и на какво основание, дори не съм сигурен Мийота 8211 ин хауз механизъм ли е на Ситизен или е "заемнат" просто, ама не ме и вълнува, дано го вкарат малко в релси.
-
Sozy
- Активен
Е................, като има говеда (визирам себе си) ще има и касапи..............пак добре, че е инхауз.
- phil05
- Маниак
- Регистриран: 26 05 2012, 10:40
Говеда и касапи не са дуо, а трио, има и трета по важна страна. Има ги за да има какво да… хайде ядем
, че друго щях да напиша. Нали е най важното. Но така има кръговрат, стабилност, равновесие, каквито ние, такива и те. И няма лошо и виновни, всичко си е ок и както ние си го искаме. Ролекси, ситизени, оригинални, хомажи, омажи, ментета, има всичко за всички.