От форума е купен, така ли? Редно е да се попита продавача какво има да каже във връзка с този казус.
Трябва да е 24H и не в черна кутийка. Освен тва, горния лев бутон за настройка не е рецесиран в касата. Сигурно и други работи има.southcoast написа: ↑24 08 2025, 23:22Хайде някой разбирач да ми обясни защо часовника е реплика, че аз нещо не го хващам! Това с двете снимки е нелепо - просто са включени функции. Кой е този магазин, който е казал, че е реплика? Не защитавам колегата, но часовника изглежда окей!
Нещо ми се струва, че бъркаш моделитеchildrolland написа: ↑25 08 2025, 00:03Трябва да е 24H и не в черна кутийка. Освен тва, горния лев бутон за настройка не е рецесиран в касата. Сигурно и други работи има.southcoast написа: ↑24 08 2025, 23:22Хайде някой разбирач да ми обясни защо часовника е реплика, че аз нещо не го хващам! Това с двете снимки е нелепо - просто са включени функции. Кой е този магазин, който е казал, че е реплика? Не защитавам колегата, но часовника изглежда окей!

Точно така казвам - трябва да е потънал. Освен това, каиша при прикрепянето трябва да има улейsouthcoast написа: ↑25 08 2025, 00:31Нещо ми се струва, че бъркаш моделитеchildrolland написа: ↑25 08 2025, 00:03Трябва да е 24H и не в черна кутийка. Освен тва, горния лев бутон за настройка не е рецесиран в касата. Сигурно и други работи има.southcoast написа: ↑24 08 2025, 23:22Хайде някой разбирач да ми обясни защо часовника е реплика, че аз нещо не го хващам! Това с двете снимки е нелепо - просто са включени функции. Кой е този магазин, който е казал, че е реплика? Не защитавам колегата, но часовника изглежда окей!
Също така бутоните са окей! (Мисля казваш, че не е потънал в касата ли?)
Часовникът е окей, гледай и сравнявай с други в нета!
https://poshmark.com/listing/CASIO-GSHO ... STYAAAA%3D
Здрасти! Може ли линк към темите, дето са те баннали, че си казал за ментета, купени чрез обяви във форума? Може и да са затрити, разбира се, ама щом повдигаш тая тема, значи сигурно ти се говори/търси, а щом са те банвали няколко пъти и пак се регваш, би трябвало и хич да не ти пука.rminchev написа: ↑16 12 2025, 10:24Това е основната причина да спра да купувам часовници от този форум. Един от часовниците беше TagHeuer F1 кварц - много му се радвах като пристигна, въпреки, че е с извадена коронка и щифт. Направи ми впечатление, че свети слабо, и датата не центрирана и започнах да пиша в форума, че съм купил реплика от тук. Нападна ме цялото форумно общество и ме направи за смях, а после получих БАН от администратора тогава. Въпреки всичко и имайки в предвид, че може да е реплика ( като го купих имаше изтекла гаранция на гюлиян в комплекта, за която не се знае до колко е била истинска ) си го носих и като му свърши батерията го занесох на часовникар, който има TagHeuer за продажба да я смени. Той също ми каза, че часовника е реплика. С нов акаунт започнах пак да пиша тук и отново получих бан. Не знам колко акаунта и IP адреса смених. После купих gshock 5610с соларна функция пак от тук - от форума, която не работи, а часовника показва, че е винаги зареден на High (h). Първия ми акаунт, който има бан е PlayBot. Купих една davosa ternos, която е с изместени щампи на капака и също се съмнявам, че е реплика, но работи перфектно и я нося. Не съм я носил на часовникар.
При проблеми с форума: support@strelki.info