Sent from my iPhone using Tapatalk

Гледах го преди 2 дни и ми направи впечатление шока. Мислех да направя пост, но видях, че вече има. Според WOE повечето от часовниците на въоръжение в момента са гармин. Самия Кикуо Ибе беше написал пост, че gshok не са предназначени за армията, но се радва, че са им интересни. Докато гледах филма се чудих защо са избрали шока за филма и то с негативния дисплей. Иначе има добър military вид. Красавец по негов си начин
Направо се чудя как оцелява Casio, след като Garmin-ите се появиха на пазара, казвам го като голям фен на Casio и в частност на G-то. И най-вече в сегмента G-Shock спрямо Instinct.. там ми е "болката".rminchev написа: ↑17 03 2026, 13:11Гледах го преди 2 дни и ми направи впечатление шока. Мислех да направя пост, но видях, че вече има. Според WOE повечето от часовниците на въоръжение в момента са гармин. Самия Кикуо Ибе беше написал пост, че gshok не са предназначени за армията, но се радва, че са им интересни. Докато гледах филма се чудих защо са избрали шока за филма и то с негативния дисплей. Иначе има добър military вид. Красавец по негов си начин![]()
Евтино, надеждно, автономно, заменяемо. Гармини, мармини и т.н., са джаджи, с опцията и да показват времето. В дроновото време, вероятно са полезни.
Сходно е и моето мнение, засега при повечето G-та с една отвертка сменяш батерията и продължаваш. Но откъм автономост, ако Garmin-а се ползва само за час и крачки като G-то, особено последните Instinct solar-и покриват автономността на G-то. Лично на мен ми липсва персонализацията на Garmin-a в Casio, някак може да го насториш според желанието и нуждите си. Приятели около мен с Garmin-и, се оплакват от "замръзване" или неочаквани рестарти, заради сложния софтуер. В повечето случаи не сменят батерия, ако се стигне до там, а предпочитат да сменят часовника.childrolland написа: ↑18 03 2026, 22:33Евтино, надеждно, автономно, заменяемо. Гармини, мармини и т.н., са джаджи, с опцията и да показват времето. В дроновото време, вероятно са полезни.
Много класен.
Имам и instinct, fenix, не разполагам с тактикс. Изобщо, имам всичко. Гармините почти не ги нося, само ги зареждам всеки месец и то защото имат функции, които не ползвам.Иначе GPS е функция, която ценя. В момента нося само едно DW 5000R-1er, въпреки, че имам и 5000U. И аз не мога да разбера какво ми става.greynib написа: ↑19 03 2026, 00:20Сходно е и моето мнение, засега при повечето G-та с една отвертка сменяш батерията и продължаваш. Но откъм автономост, ако Garmin-а се ползва само за час и крачки като G-то, особено последните Instinct solar-и покриват автономността на G-то. Лично на мен ми липсва персонализацията на Garmin-a в Casio, някак може да го насториш според желанието и нуждите си. Приятели около мен с Garmin-и, се оплакват от "замръзване" или неочаквани рестарти, заради сложния софтуер. В повечето случаи не сменят батерия, ако се стигне до там, а предпочитат да сменят часовника.childrolland написа: ↑18 03 2026, 22:33Евтино, надеждно, автономно, заменяемо. Гармини, мармини и т.н., са джаджи, с опцията и да показват времето. В дроновото време, вероятно са полезни.![]()
Направи ми впечатление, колко добре се вписваа със смокинга и брошката на ревера.
Аз се чудя кой би отишъл на фронта с часовник, който иска зареждане всеки 3-4 дни и указва точното ти местонахождение на вражеските дронове. Иначе, ако напишеш в редит military watches или watches in the army, ще намериш много отговори по темата. Масово отговорите са "нещо от $20" (Casio или Timex). Най-често споменавания разбира се е F-91W - нисък профил, не закача по ръкави и ръкавици, показва час....

Точно това имах предвид, че новите гармини не се зареждат дълго време, ако се ползва само за час(солара го държи жив), а когато се наложи, има и доста полезни функции за "полето".cricket написа: ↑22 03 2026, 18:49Аз се чудя кой би отишъл на фронта с часовник, който иска зареждане всеки 3-4 дни и указва точното ти местонахождение на вражеските дронове. Иначе, ако напишеш в редит military watches или watches in the army, ще намериш много отговори по темата. Масово отговорите са "нещо от $20" (Casio или Timex). Най-често споменавания разбира се е F-91W - нисък профил, не закача по ръкави и ръкавици, показва час....
еdit: Да не е офтопик. The Bourne Legacy (2012) с Джеръми Ренър. Мат Деймън носеше Брайтлинг в оригиналната трилогия. Това какво е ?
![]()

При проблеми с форума: support@strelki.info