Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Тема за споделяне на очаквани доставки (т.е. закупени онлайн часовници и аксесоари пътуващи към бъдещите им собственици).
Давам тон с коледния си подарък:
Подобни теми има в почти всички форуми за часовници, а не успях да намеря такава тук. Ако има - да се изтрие!
...все по-рядко пиша във форума. Но пък все още често чета.
И аз постоянно чакам по нещо, така като дойде по пощата тръпката е по-голяма
От Helenarou успяха да ми намерят верижка за моя Съб (казвам успяха, защото е различна от тази на модела с датата) и сега чакам с нетърпение да видя качеството.
Досега съм поръчвал няколко неща от тях и като цяло съм доволен, пък да видим...
Fine quality is remembered long after the pain of spending money!!!
Очаквам 3 броя ами не ми се ще да пускам снимки и без това пощаджиите са съмнително племе Но иначе и аз постоянно имам нещо дето пътува насам, обикновено деня започва с проверка на тракинг номера
Longines Hour Angle Chrono (Charles Lindbergh), доста рядък и легендарен модел от 90-те години на миналия век. Като дойде, ще направя едно ревю, часовникът и серията Hour Angle напълно го заслужават...
Абе тръпка.. тръпка... ама по-добре да ми дойде в ръчичките
Иначе аз в момента какво чакам... една каишка иииииии едни кърпички за почистване, някакви специални... и един дизел за подарък, ама той днеска е дошъл разбрах... от 27 Декември с RM Signed For - до днес - нямам думи - интерлогостика... поклон