Мнение
от Torro » 11 03 2024, 21:53
Сглобяването е част от тръпката. Първо подбиране на частите, поръчване, чакане на пратките, получаване, модифициране на циферблатите и после отново чакане , но да ми дойде музата , за да сглобя проекта и т.н. Абе, дълъг процес...
Някои от хомиджите се получават много добре, други не чак толкова. Имам някои попадения, които повече ми харесват дори от оригинала. Много искам да имам оригинален Панераи, но да е различен от вече наличните хомиджи. Например Жоро Данков имаше един 44мм Луминор с бял циферблат - Panerai PAM 01499 Luminor Marina Stainless Steel White Arabic Dial - ето това ми харесва, но едва ли някога ще го купя. Просто не мога да спестявам, а и обичам да имам много и различни часовници, не мога само с един, два или с три. Имам часовници на стойност, като за два,три луксозни, които са ми само мечта, но като ми е трудно със спестяването ще си правя проектчетата. Всъщност съм голям фен към винтидж Панераите, а там цените на оригиналите са убийствени, та хомиджите ми идват точно на място.