Покупка на лаптоп от колегата thebest1978

Тук можете да попитате "Струва ли си", да изкажете мнение за модела, да изкажете съмненията си и изобщо всичко, което в самите малки обяви е забранено. Тук също може да намерите коментари и отзиви за сделки на потребители.
kal4oz
Напредващ
Регистриран: 24 05 2015, 11:32

Re: Покупка на лаптоп от колегата thebest1978

Мнение от kal4oz » 07 01 2026, 12:25

И аз искам да подкрепя колегата, преди доста години съм купувал от него и останах изключително доволен. Бях писал и в старата тема, по спомен имаше страшно много страници с позитивни мнения :)

shtora
Маниак
Регистриран: 05 01 2010, 14:06

Мнение от shtora » 08 06 2026, 09:55

Отново препоръчвам Виктор. Този път беше телефон - всичко мина пак гладко и бързо с много лесна и точна комуникация.
Телефончето много ме кефи, дано му свикна.
::drinks::

Потребителски аватар
Solaris
Почитател
Регистриран: 19 06 2010, 22:48

Мнение от Solaris » 01 07 2026, 08:43

Здравейте, колеги,

Купувал съм 2 лаптопа и 1 телефон от колегата. Бях доволен и затова и му се доверих да взема и един телефон iPhone 17 Pro Max, ползвах си го 2-3 месеца и изведнъж полицията ми се обади и ми казаха, че телефона е обявен за краден и трябва да го върна. Върнах го, писах на Виктор (thebest1978) и започнаха драмите. Щял да ми съдейства и да ми върне парите но си имало съдебна процедура и сега нито телефон имам, нито пари са ми върнати. Имайте едно на ум, защото може и той самият да не е знаел но това не го прави невинен, че ми е продал краден телефон. Каквото и да отговоря на поста ми, ситуацията е пределно ясна. Трябваше да извадя хиляди евра да си купя телефон по спешност и да си прехвърля всичко за да мога да си ползвам банкиране и т.н. За мен това не е окей.

Поздрави,
Евгени Крумов
Изображение

Потребителски аватар
otof
Маниак
Регистриран: 04 06 2011, 17:39

Мнение от otof » 01 07 2026, 15:35

В неприятна ситуация сте се поставил колега
Защо е необходимо обаче да се извадят хиляди евра за друг телефон, при положение че за тази сума може да вземеш не един а хич да не е поне десетина броя ,които ще вършат същата работа
Щом Виктор е казал че ще съдейства, няма причина да не му вярваш

Потребителски аватар
thebest1978
Маниак
Регистриран: 29 08 2011, 08:40

Мнение от thebest1978 » 03 07 2026, 13:42

Здравейте,
колегата се свърза с мен,посредством съобщение и обясни,че телефона е обявен за краден и току що го е предал в полицията.Веднага отидох да изискам документи,за да отида в районното и да разбера какво става.Питах го за имей на телефона,за да могат да го намерят по-бързо и да взема копие от документ за покупка.Тогава Solaris ми каза,че нищо няма да ми даде,докато не му върна парите.Както и да е,взех документите и се обадих на адвоката ми за съвет,като обясних за случващото се и на Solaris.Уверих го,че ще съдействам напълно и ще възстановя сумата,но както адвоката каза,след приключване на разследването на полицията.Никакво разбиране от негова страна,а заплахи със съд и уронване на репутацията ми по форумите и интернет.Аз реално още не съм викан за този телефон,но другата седмица ще отида сам,за да видя какво се случва.Който ме познава,знае,че съм сериозен и стоя зад думата си.
Предположих,че потребителя тогава е бил афектиран и ще разбере проблема,но сега се убеждавам,че не е.Ако е необходимо,ще кача снимка на чата ни.
В линка отдолу са коментарите от сделки с мен:

https://strelki.info/viewtopic.php?f=56&t=58223

Потребителски аватар
otof
Маниак
Регистриран: 04 06 2011, 17:39

Мнение от otof » 03 07 2026, 17:58

За кого да е необходимо?
Тука не сме другарски съд
Освен със съчувствие, с какво може да помогнем в случая

Потребителски аватар
vute
Активен
Регистриран: 29 07 2013, 03:44

Мнение от vute » 26 07 2026, 13:09

Аз също съм купувал от Виктор (The_Best) 2 устройства. 2-рото лаптоп преди 2 седмици и всичко мина безпроблемно. Информацията която предоставя е достатъчно подробна и точна, а той е доста отзивчив и отговаря на въпроси.

Никой не е застрахован от проблеми, но мога да го препоръчам като търговец. ::up::
============
(0) 1 2 3 5 7 ...

Един часовник не стига да измери времето,
което губим за глупости...

mamas
Почитател
Регистриран: 25 02 2012, 07:04

Мнение от mamas » 26 07 2026, 16:57

Ще се присъединя към положителните коментари на доволни клиенти от колегата. Взех лаптоп, на чиито възмогности все още не мога да се насладя, поради липса на време. Но като комуникация, съвети по телефона и съдействие- повече от доволен и приятно изненадан!
Благодаря за отделеното влеме и доверието!

Потребителски аватар
Solaris
Почитател
Регистриран: 19 06 2010, 22:48

Мнение от Solaris » 18 08 2026, 11:58

Връщам обратна връзка относно моя случай с откраднатия телефон.

След като изпратих официални запитвания до РП и СДВР, случаят се изясни. Телефонът е бил върнат на законния му собственик, а Виктор също ми възстанови сумата.

В крайна сметка се оказа, че Виктор е бил коректен и съвестен и не е знаел за случилото се с телефона преди това.

Искам да благодаря за коректното отношение и съдействието. Споделям тази обратна връзка, защото смятам, че е важно да уточня как се разви случаят и да покажа, че в крайна сметка всичко беше разрешено.
Изображение

Scandinavian
Маниак
Регистриран: 11 03 2011, 14:28

Мнение от Scandinavian » 19 08 2026, 11:52

И от мен голям плюс за Виктор, до сега съм взел от него два лаптопа, без никакъв проблем си работят.
Сега малкия започва да ме врънка за геймърски лаптоп, че PS5 - цата му отесня, със сигурност ще е първия с който ще се свържа, като събера парички :)
"Човек с часовник знае колко е часът, човек с два часовника, никога не е сигурен......"
Casio G-Shock GW-B5600
Certina DS Podium Square - ETA 2824-2
Hamilton Jazzmaster Maestro - H21 caliber, valjoux 7750 base
ORIENT Mako caliber 46943 Made in Japan - The Forum Watch 15/27
Victorinox Dive Master 500 - ЕТА 2892 А2

Отговори

Върни се в “Дискусии”