lordliness написа:това е ясно, но не ми се ходи два пъти до там
Може да ползваш услугите на форумния часовникар, като пратиш часовника с Еконт.
Модератор: mitadoc
lordliness написа:това е ясно, но не ми се ходи два пъти до там
bejan написа:Здравейте колеги,
Търся часовникар, който да сервизира един часовник. Бижуто ми е ценно и за това искам да бъде погледната от потвърден часовникар.
Благодаря
Pavel_d83 написа:Доста се чудих дали да го напиша като коментар, но накрая реших че трябва да се знае за да не се излъжат и други колеги. Става въпрос за часовникаря до Белите брези в Кичука. За сведение там работят един възрастен господин, сина му и дъщеря му. Те имат и още едно алие - на спирката преди тунела Юг. Та отидох там с едно Синьо Сумо, което май още беше гаранционно. Сумото имаше проблем - навиваше се ръчно, но не можеше да се навива при носене на ръка. Както и да е оставих им го, след около седмица отидох да го взема, но понеге много бързах направо го сложих на ръката, платих си ремонта (беше подменена някава част) и си тръгнах. Каква беше изнената ми, когато след два дни забелязах, че капакът на часовника беше надраскан ужасно - все едно аз съм го отварял. Тъй като в този момент се намирах извън страната нямаше как да направя рекламация веднага. Освен това часовника изоставаше с почти минута на 24 часа. Та след като се върнах в БГ първата ми работа беше - веднага в ателието. Първоначално се държах възпитано, но след наглото държане на дядката нещата почти стигнаха до бой. В крайна сметка говорим за часовник за 1000 лв., че и нагоре който беше отварян по най-тъпашкия начин и надран ужасно!!!! Собственика твърдеше, че нямало как да бил сигурен, че те са го надрали, тъй като идвам след повече от месец. Моя си е вината, че не огледах часовника в момента на взимането, но нито за миг не съм допускал, че може да го видя в такова състояние. Та както и да е . Относно втората ми рекламация - че изостава, той го сложи на стария виброграф и според него часовника бил отлично настроен.... Ако не трябваше да пътувам отново в чужбина и имах време със сигурност нямаше да оставя нещата така и съм на мнение, че хората трябва да си отстояват потребителските права, така че хора оглеждайте хубаво часовниците си като ги взимате "от ремонт" и избирайте внимателно часовникарските ателиета, когато обслужвате скъп за вас часовник. За съжаление като чета тук май качеството на работа на доста от известните часовникари е спаднало доста... жалко. Май нещата вървят да си пращаме часовниците в София. Моля някой да остави координати на този Хемингуей.
kokokoz написа:тук във форума има един колега с ник-нейм хемингуеин!та колегата е на ти с тези работи и се обърни към него!
Назад към Клуб Пловдив и региона
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта