Модератор: nikif1
trk2 написа:Едно е да продаваш Сиигъл друго е да продаваш Ролекс , може би трябва да има диференциация в цените за допълнителните обяви?
kickimora написа:Може ли едно разяснение относно ъп-овете, а именно седмичните такива ще бъдат валидни само за обяви публикувани след 1-ви април или и за тези публикувани преди това?
Sent from my iPhone using Tapatalk
alexandrov написа:Здравейте,
можете ли да ми кажете кой администрира форума в момента?
Имам въпрос, свързан с платените услуги.
Писах на monopola, но не получавам отговор.
Благодаря предварително!
simo955 написа:Сега ми се наложи да се запозная с правилата и като човек продаващ и извън България се пораждат няколко въпроса, защото няблюдавам как по родните сайтове се заплаща за всяка обява без значение дали тя ще се продаде или не... Не смятате ли, че трябва да получавате заплащане при свършена работа, а именно при продажба...
Не смятате ли, че така е справедливо, защото така е по всички нормални платформи за продажби. Да, strelki.info има добър трафик и колегите във форума са готини в това спор няма![]()
Но ми е интересно, дали ще получа касов бон за платените обяви и какво получавам, аз освен публикуването на обявите ми във форума, защото благодарение на моите обяви и тези на другите колеги форума трупа трафик, на базата на който всеки банер в него е оправдан.
Извинявам се на модераторите, че публикувах обяви въпреки новите правила ( но приемете, че системата го позволява, благодаря, че ми писахте, за да ги погледна, защото се съмнявам да ги бях прочел без подсещане )
Не искам да съм нито груб, нито неуважителен просто имам съмнения за полезността на начинанието, защото все пак това е форум. Но предполагам скоро и по групите във FB ще искат заплащане за каване на обяви![]()
Назад към Клуб Бургас и региона
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта