Нека всички да се чувстват поканени.

Модератор: mincov
Съгласен съм, а къде?trk2 написа:Добре имаме предложение за 23 ти след обед, Аз предлагам 13 часа
Е ти няма ли да дойдеш? Аз нямам нищо против календара на маите стига да се отнася до всички.stnstn написа:Аз съм за Тераса-та... Живот и здраве да има и тази година ще сте минимум 3-ма...
Само едно нещо ме тормози... МАИТЕ!!!
За мен ще бъде по-скоро работна среща... От Стрелки.инфо съм служебно назначен, за да наблюдавам дали членовете на форума не рушат реномето му след употреба на слабо-алкохолни напитки...trk2 написа:Е ти няма ли да дойдеш? Аз нямам нищо против календара на маите стига да се отнася до всички.stnstn написа:Аз съм за Тераса-та... Живот и здраве да има и тази година ще сте минимум 3-ма...
Само едно нещо ме тормози... МАИТЕ!!!
Къртиците ги учим да плуват в Дунава.stnstn написа:
За мен ще бъде по-скоро работна среща... От Стрелки.инфо съм служебно назначен, за да наблюдавам дали членовете на форума не рушат реномето му след употреба на слабо-алкохолни напитки...
За сега нещата изглеждат така.trk2 написа:Време е отново да се съберем и да споделим любовта ни към часовниците. Това ще стане на 23.12.2012г. от 13 часа в Ирландския пъб "Тераса" на придунавски блевард №6
Нека всички да се чувстват поканени.
При проблеми с форума: support@strelki.info