Seagull 2706 мнения - ПОМОЩ !

Теми относно конкретни механизми на часовници, групи механизми или общо за механизмите.
Отговори
alexandrabozhidarova
Новобранец
Регистриран: 19 11 2022, 16:29

Seagull 2706 мнения - ПОМОЩ !

Мнение от alexandrabozhidarova » 19 11 2022, 16:43

Уважаеми разбиращи хора, моля да помогнете на една дама с малко инфо :roll:

Запалих се по един часовник на добре познатата ви марка Poljot International, но след обстойно ровене установих, че на фона на всички останали от марката, за които пише, че са или с механизъм Vostok или механизъм Poljot, този е с механизъм на Seagull.

Не съм добре запозната кой какво как произвежда към днешна дата, но моля да ми споделите мнението си за този механизъм и да ми кажете какво да очаквам евентуално като качество? Добро попадение ли би бил такъв часовник?

Прилагам и линк към конкретния модел: https://www.classicwatches.bg/bg/product/19172.html

Благодаря Ви предварително, извинявам се, ако има нещо неуместно написано, неточно или крайно некоректно, надявам се разбирате какъв ми е въпросът :)) ::drinks:: ::drinks:: ::drinks::

Потребителски аватар
SHARKY
Маниак
Регистриран: 29 01 2012, 20:09

Re: Seagull 2706 мнения - ПОМОЩ !

Мнение от SHARKY » 19 11 2022, 21:13

Здравейте. Едва ли ще имате кой знае какви, по-различни, грижи с механизъм на Seagull, сравнено с останалите два механизма. По-скоро въпроса е дали си заслужава, часовник с такъв механизъм, почти 900лв. Ако Ви е на сърце - отговорът е ясен :))

Потребителски аватар
vute
Активен
Регистриран: 29 07 2013, 03:44

Re: Seagull 2706 мнения - ПОМОЩ !

Мнение от vute » 14 02 2023, 16:41

IMHO, по-скоро НЕ е добро попадение/ но както и колегата подчерта, красотата е в очите на гледащия ::huh::
============
(0) 1 2 3 5 7 ...

Един часовник не стига да измери времето,
което губим за глупости...

Отговори

Върни се в “Механизми”