Искаш да кажеш ,че тоя амолед се вижда повече на слънце от transflective , и харчи по малко батерия ли?Съмнявам се..
Клуб Garmin
- bruckshot
- Активен
- Регистриран: 09 12 2020, 11:37
Re: Клуб Garmin
- rumo71
- Маниак
- Регистриран: 06 01 2015, 14:55
"Тоя" амолед се вижда достатъчно добре във всякакви условия. На смсунг 6 обаче се вижда още по-добре...
Но ненапразно писах " срещу зимата" когато слънцето я го има я не за някой час и тогава лсд-то си е зле и с измити цветове
Но ненапразно писах " срещу зимата" когато слънцето я го има я не за някой час и тогава лсд-то си е зле и с измити цветове
- bruckshot
- Активен
Някой с промокод излишен от сайт на гармин .. 
-
Longines_admiral
- Почитател
- Регистриран: 31 12 2014, 18:09
Вече и с амолед модел Тактикс 7,имам го от няколко дни и на слънце се гледа повече от перфектно,за първи път взимам амолед,бях скептично настроен относно тези дисплей,бях толкова много свикнал с mip дисплейте,вече повече от 10 години,но след няколко дни с амолед вече не бих се върнал на MIP дисплейте на Гармин!

- bruckshot
- Активен
- rumo71
- Маниак
- Регистриран: 06 01 2015, 14:55
-
slavi
- Напредващ
- Регистриран: 28 02 2011, 14:51
От часовниците на Гармин, съм ползвал два.
Първият е Garmin Forerunner 235, купих го 2018 г. (каточели ). Работеше акуратно gps, track-ове и т.н.
Абе като работа бях доволен от него ! Ама нещо не ми стоеше добре на ръката . Добре ,че жена ми много го хареса рани го дадох на нея
Стана и любимия часовник, Все още го носи и батерията се справя учудващо добре !
След като и дадох Forerunner, започнах да се оглеждам за нещо друго. Горе-долу по същото време излезнаха Garmin Instinct 1 solar - Tactical. На външен вид много ми допадна и през 2020 г. си го поръчах !
Много съм доволен от него издръжливост, точност , gps проследяване , трекинг...
Дори сега когато 2025 г. е към края си го ползвам като основен часовник.
С едно зареждане сега когато е студено и стои под ръкав, тоест не се зарежда от слънцето издържа около 30 дни ( в икономичен режим, следене на пулс, крачки, изкачени етажи, ежедневни аларми и напомняйки...) ако е през топлите месеци и го ползвам с къс ръкав издържа още повече !
Първият е Garmin Forerunner 235, купих го 2018 г. (каточели ). Работеше акуратно gps, track-ове и т.н.
Абе като работа бях доволен от него ! Ама нещо не ми стоеше добре на ръката . Добре ,че жена ми много го хареса рани го дадох на нея
След като и дадох Forerunner, започнах да се оглеждам за нещо друго. Горе-долу по същото време излезнаха Garmin Instinct 1 solar - Tactical. На външен вид много ми допадна и през 2020 г. си го поръчах !
Много съм доволен от него издръжливост, точност , gps проследяване , трекинг...
Дори сега когато 2025 г. е към края си го ползвам като основен часовник.
С едно зареждане сега когато е студено и стои под ръкав, тоест не се зарежда от слънцето издържа около 30 дни ( в икономичен режим, следене на пулс, крачки, изкачени етажи, ежедневни аларми и напомняйки...) ако е през топлите месеци и го ползвам с къс ръкав издържа още повече !
Victorinox Swiss Army , Automatic 25 jewels, ETA 2834-2
Certina ETA 952.111; PLAQUE G10
Garmin Instinct 1 solar - Tactical
POLJOT 23 jewels - automatic 2616.2H
Raketa 2614.H
Командирские 2214, Заказ МО СССР ;
Q&Q Superior
Certina ETA 952.111; PLAQUE G10
Garmin Instinct 1 solar - Tactical
POLJOT 23 jewels - automatic 2616.2H
Raketa 2614.H
Командирские 2214, Заказ МО СССР ;