Клуб G-Shock
-
rminchev
- Активен
- Регистриран: 18 01 2018, 13:17
Re: Клуб G-Shock
Видях, че в Гюлиян са пуснали за продажба G-SHOCK GW-5000HS. Часовниците са с изцяло стоманена каса с dlc покритие, гумен безел и каишка. Точно по вкуса ми. Чакам ги тук откакто ги видях за пръв път в канала на WDATCH DAVID в youtube то.Има - няма 2-3 месеца. Обаче, вече имам GW-5000U, който купих преди 4 години на същата цена, на която са и новите часовници и започвм да се чудя. Иначе часовничетата са перфектни
- childrolland
- Маниак
- Регистриран: 09 06 2021, 19:34
На 5000U поне са сложили 1 червена точица, да не е толкова черно-бяло-сив.rminchev написа: ↑27 03 2025, 11:05Видях, че в Гюлиян са пуснали за продажба G-SHOCK GW-5000HS. Часовниците са с изцяло стоманена каса с dlc покритие, гумен безел и каишка. Точно по вкуса ми. Чакам ги тук откакто ги видях за пръв път в канала на WDATCH DAVID в youtube то.Има - няма 2-3 месеца. Обаче, вече имам GW-5000U, който купих преди 4 години на същата цена, на която са и новите часовници и започвм да се чудя. Иначе часовничетата са перфектни
-
rminchev
- Активен
И двата ме радват ( ми харесват ), но сумата ще е като за швеийцарец от ниския клас
. Черния е същия като GW 5610 пак в черно, само, че тук е с метална каса, а не пластмасова, а разликата между 5000U е само цвета, модула мисля, че е същия.
- asito
- Почитател
- Регистриран: 03 12 2010, 20:24
- gata05
- Маниак
- Регистриран: 22 05 2014, 13:23
Отново в клубът с този Mudmaster-носи се много удобно и прибрано,лек и със сапфир с брутален антирефлекс

- dtmf
- Маниак
- Регистриран: 16 10 2013, 18:53
- cricket
- Активен
- Регистриран: 13 12 2015, 12:00

Метала се нарича Титан, продукта е титанов!
Титаний ще да е римски пълководец, като Колекций или Продукций.
- greynib
- Активен
- Регистриран: 15 04 2012, 16:44
Сигурно сме останали само "динозаври" вече във форума, но ще го държим жив.. докато можем.
Нека да повдигнем темата малко с първият G-Shock, с MIP - позитивен дисплей.
Не знам как е при вас, но каквито и колкото и часовници да имам, не мога да останa без поне един G-Shock, дори да седи в шкафа, трябва да знам, че имам нещо сигурно за резерв, "Back up-че". Дълги години (около 8-10) тази функция изпълняваше един GW-6900-1, но функците виброаларма и крачкомер са неща, които използвам ежедневно и са ми необходими. Затова реших да се разделя с него и взех GBX-100NS-1, поносих го известно време, но негативният дисплей (бил той и MIP) се оказа, че не е за мен. Най-вече вкъщи, на слаба светлина изпозлвах подсведка доста често. Не мога да не отбележа, че наистина чисто дизайнерски изглеждаше.. направо си беше "чук" стотака!
Така реших да се разделя и с него, за да стигнa до настоящия, все още пресен-пресен GBD-200-1A1. Единствено, което ми липсва от GBX-а, e "изгрев и залез", но такъв е живота - няма пълно щастие.
Цветът на бутона за осветеление и START бутона, както и малкият надпис "RUN" на дисплея, на новия GBD-200-1A1 са в цвят жълто тип "caution"
и са зверски яки!
Малко снимки и поздрави на G-феновете!

Нека да повдигнем темата малко с първият G-Shock, с MIP - позитивен дисплей.
Не знам как е при вас, но каквито и колкото и часовници да имам, не мога да останa без поне един G-Shock, дори да седи в шкафа, трябва да знам, че имам нещо сигурно за резерв, "Back up-че". Дълги години (около 8-10) тази функция изпълняваше един GW-6900-1, но функците виброаларма и крачкомер са неща, които използвам ежедневно и са ми необходими. Затова реших да се разделя с него и взех GBX-100NS-1, поносих го известно време, но негативният дисплей (бил той и MIP) се оказа, че не е за мен. Най-вече вкъщи, на слаба светлина изпозлвах подсведка доста често. Не мога да не отбележа, че наистина чисто дизайнерски изглеждаше.. направо си беше "чук" стотака!
Така реших да се разделя и с него, за да стигнa до настоящия, все още пресен-пресен GBD-200-1A1. Единствено, което ми липсва от GBX-а, e "изгрев и залез", но такъв е живота - няма пълно щастие.
Малко снимки и поздрави на G-феновете!

- cricket
- Активен
- Регистриран: 13 12 2015, 12:00
Чисто нов. Още не знам за какво служи старт бутона
Като го натисна и няма излизане. И 'шоците взеха да ми броят крачките вече. Понеже не ми стига Т-Рекса да ми напомня, че съм дебел...
Пластмасов ми е такъв един. Няма да се задържи. Да възродят Полигон серията с mip дисплей и ще ги замерям с кинти оттук до Токио.

Пластмасов ми е такъв един. Няма да се задържи. Да възродят Полигон серията с mip дисплей и ще ги замерям с кинти оттук до Токио.

Метала се нарича Титан, продукта е титанов!
- childrolland
- Маниак
- Регистриран: 09 06 2021, 19:34
-
rminchev
- Активен
Верният 5000R

Получих го по куриер на 8.1.2025 от онлайн магазина на Гюлиян и от тогава не е слизал от ръката ми. В някои видеа в тубето казват, че цифрите бледнеят, но аз съм попаднал на бройка. При мен всичко е наред. За тези, които не са се интересували, ще допълня, че касата на часовника е от стомана за разлика от повечето GSHOCK, функциите са базови за всеки gshock - час, хронограф, таймер и аларма и толкова

Получих го по куриер на 8.1.2025 от онлайн магазина на Гюлиян и от тогава не е слизал от ръката ми. В някои видеа в тубето казват, че цифрите бледнеят, но аз съм попаднал на бройка. При мен всичко е наред. За тези, които не са се интересували, ще допълня, че касата на часовника е от стомана за разлика от повечето GSHOCK, функциите са базови за всеки gshock - час, хронограф, таймер и аларма и толкова
-
Иван Вълков
- Новобранец
- Регистриран: 08 03 2026, 10:11
- greynib
- Активен
- greynib
- Активен
Малко допълнителна
"броня" на Ге-то. Както всички "квадрати", и при този разстоянието от стъклото до безела е малко, за разлика от 69-ките или Rangeman, например. При мен "обира" всички ципове и какво се търкаля из раницата, тъй че реших да му сложа защитно стъкло.

Засега не виждам разлика в четмостта или дразнещи отблясъци.
"броня" на Ге-то. Както всички "квадрати", и при този разстоянието от стъклото до безела е малко, за разлика от 69-ките или Rangeman, например. При мен "обира" всички ципове и какво се търкаля из раницата, тъй че реших да му сложа защитно стъкло.

Засега не виждам разлика в четмостта или дразнещи отблясъци.
- gata05
- Маниак
- Регистриран: 22 05 2014, 13:23

Откриване на сезона, на разходките.