cenzor написа:::drinks:: Ревюто на Росен_ер (Ленин) е в наградените.
Яд ме , че моя втори глас, също беше за него , а не успях да го дам.

Моят глас също беше за него, тъй като той е един от най-големите фенове и познавачи на руските часовници и човек, до който аз често се допитвам, а показаният от него в този конкурс е един наистина уникален часовник

! Единствен по рода си в България и един от малкото такива, показани в пространството въобще!!! Часовник, за който всеки един колекционер би могъл само да мечтае......Съжалявам, че остана недооценен, но пък радва притежателят си както и феновете като мен
Използвам случая да благодаря на инициаторът

, както и на всички подкрепили, макар и в сянка идеята!!! Тук ми липсва една покланяща се емотиконка......но

момчета и
Радостно е, че конкурсът и ревютата в него са осветлили този сегмент от часовникостроенето и малко или много са обогатили този форум и хората, които го четат
Естествено, и не на последно място благодаря на всички за оценката и подкрепата, която са ми дали, както и на всички колеги за интересните неща, споделени в този конкурс! За отделеното време и проявеното чувство към тези забравени и често недооценени цъкащи ръсначета
Благодаря на всички и поздрави!!!