Аз им го казвам редовно, днес го направих за пореден пътphil05 написа: А за енергото пак ние сме си виновни, щото са чиста далавера смесена със същите политици, дето пак те са ни виновни. Остава да кажем няма да ИМплащаме тока, и к'во?

Аз им го казвам редовно, днес го направих за пореден пътphil05 написа: А за енергото пак ние сме си виновни, щото са чиста далавера смесена със същите политици, дето пак те са ни виновни. Остава да кажем няма да ИМплащаме тока, и к'во?

Еми нали това казвам, не си ме разбрал. Браво, ама да го правят всички, хиляди. Ставаше въпрос да не тръгнем да протестираме и затова да не ИМ плащаме тока в знак на протест, полза никаква. Все нещо сме ползували, не сме стояли на свещи. И няма полза от бой по врага държавата със всички средства. Обратното, да си търсим правата, хиляди и да правим нещо за тая държава, пак хиляди. Да плащаме данъци и осигуровки например, а не на минималната, а да получаваме друга. Или да правим каквото правим като хората. А не само да искаме и да чакаме от държавата и политиците.marind написа:Аз им го казвам редовно, днес го направих за пореден пътphil05 написа: А за енергото пак ние сме си виновни, щото са чиста далавера смесена със същите политици, дето пак те са ни виновни. Остава да кажем няма да ИМплащаме тока, и к'во?
Ако го правят хиляди, дали ще си разиграват коня така, като са свикнали?
![]()
...
При всеки монополист е така, никой не говори за одържавяване. В условия на реална конкуренция, нещата ще си дойдат на място самиNANI написа:Аз не разбирам нищо от политика, но ще отида да гласувам. Включих се само за да изразя мнение относно енергодружествата, понеже съм работник в едно от тях. Ще кажа само,че при евентуално одържавяване на тези предприятия, сегашното им управление ще ви се стори песен. Нямаше такава гавра с работници и клиенти, докато беше държавна собственост. Това е моето скромно мнение.
Stanislav.Georgiev написа:Виц: Защо математикът не гласува?
Offtopic: покажи
Много добре го е написал човека. Ако беше написал и как точно мога да държа сметка на въпросния избраник, цена нямаше да имаSpitfir3 написа:"Затова се размърдайте и гласувайте за някой, на когото имате доверие. Някой, на когото после да държите сметка за обещанията и някой, срещу когото ще протестирате, когато ви излъже."
Май цветът ти ще е кафяв, но не само по ризата от унформата, а и по бельото май...kiotobg написа:Ако се пусне една анкета за произход, ще останеш много изненадан колко малко хора със синя кръв има останали в България. За съжаление, ти ще си в графата с червен цвят.
Но, това е друга тема на разговор, в която правнука на военния прокурор на вторият по големина град в България няма да води с теб.
Никакъв шанс! Не и в този форматbbo написа:Т.е. отиваме на нови избори...
При проблеми с форума: support@strelki.info