Подарък за 8ми Март > Movado Ultra Slim

Търгове с начална цена по-висока от 1 лев.
Отговори
Kralev
Напредващ
Регистриран: 11 11 2015, 09:20

Подарък за 8ми Март > Movado Ultra Slim

Мнение от Kralev » 26 02 2023, 12:03

Здравейте, пускам на търг Movado Ultra Slim - с шоколадова каишка. Каса от стомана с златисто PVD покритие - пълен комплект.
Часовника е в перфектно състояние! Никога не е носен, получих го като подарък за сватбата, но не съм му намерил приложение. От година събира прах и ми се пречка в шкафа..

Начална цена 380 лв. Минимална стъпка 5 лв. Край на търга 21:00 - 06.03.23г
Ако някой иска да направи красив подарък на любим човек, ще се постарая да го изпратя на 7ми, за да е при вас на 8 Март.
Цена купи сега: 550лв

Movado Ultra Slim
Часовника се намира в гр. София. Възможно е лично предаване или изпращането му с Еконт/Спиди за сметка на получателя.
ЕТА Кварцов механизъм.
Големина на касата - 35 мм
Дебелина - 5.85 мм
Стъкло от сапфир кристал.
Водоустойчивост 3 атм.

"Това е търг с удължен срок. Ако в последните 10 минути даден участник направи наддаване, краят на търга автоматично се измества с 10 минути от това наддаване. Търгът приключва, само в случай, че никой не е наддавал в последните 10 минути"
При наддаване обръщайте внимание какъв час ви се изписва за отделното наддаване, ако не е текущия астрономически час, моля сверете си форумния часовник от настройки чрез:
Потребителски контролен панел
Настройки на форума
Часова зона: UTC + 02:00

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Kralev
Напредващ
Регистриран: 11 11 2015, 09:20

Re: Подарък за 8ми Март > Movado Ultra Slim

Мнение от Kralev » 06 03 2023, 17:22

Търгът приключва днес а 8ми март е след 2 дни, не оставайте неподготвени за празника :)) :)) :))

Отговори

Върни се в “Свободни търгове”