Първо извинения на Наско за дублиране на темата, но идеята ми хрумна след като видях колко хора с оригинални идеи и възможности за реализация има тук във форума.
От годините, които съм прекарал в търсене и гледане на часовници, съм натрупал доста информация в главата си по темата и днес, когато си мислех от къде е най-добре да поръчаме форумен часовник, първото място, за което се сетих беше: http://www.helenarou.com/index.html
Може би много от вас са разглеждали този сайт, аз лично съм поръчвал няколко пъти и съм си правил и реплики и хомиджи и всякакви проекти.
Хората са много отзивчиви, цените са прилични и освен нещата, които има на сайта, могат да се поръчат още след договорка с тях.
Могат да надписват, брандират... и въобще всички знаем за почти неограничените идеи на братята китайци...

Можем да си спретнем примерно един 44мм хомидж на Панерай с Unitas и да си поръчаме да ни напишат каквото си искаме на цифера и т.н. и т.н.
Дерзайте пичове и да видим какво ще излезе накрая.
Всеки може да дава всякакви идеи от А до Я, включително цена, размер, поръчки...
Накрая ще систематизираме гласуваме и можем да поръчаме ако стигнем до консенсус.
Поздрави,
Стоян