да вземем малко да раздвижим нещата
Мисля, че мога да се захвана с форумен проект. Ама от сега казвам каква е моята идея, ако има други, то нека всеки си отваря тема
Наистина форумен часовник, общо взето принципите на WUS за гласуване, но при нас по скоро ще е по звършен проект. Производител може да бъде един от любимите ми микробрандове. Принципа на микротата е да сглобяват дизайни по каталог - тоест избира се каса, стрелки, механизъм, верига и т.н. Ще ми пратят разни опции, ще си позволя да избера първоначално основата и да вървим после напред.
Основата на часовника ще е:
- дайвър дизайн, може да е някакъв дрес дайвър
- три стрелки и дата
- автомат, най-вероятно Миота 9015
- стомана
- сапфир
- поне 200 метра водоустоичивост
- верига, ако цената позволява
- персонализация на заден капак, циферблат и ако успея ще е лумнат къстъм безел с лого или нещо подобно
Конкретните елементи ще стават ясни лека полека.
Най-важното - цената
Ще оставя темата за известно време да видим какъв ще е интереса. Мисля, че около 50 часовника ни е таргета за да се впишем в подобна цена. поне 30% от сумата ще е депозит, за да не нося сам целия риск. Ако се откажете пари не се връщат, ако проекта не се състой всичко се връща.
Хубавото е, че със сигурност ще се разтеглим във времето, така че ще има досатъчно време за спестяване на пари
Та така, давайте с коментари и предложения, дано успеем да се справим и резултата да е наистина добър