Тук има отпаднали идеи за циферблат.

При желание да участваш в проекта се свързваш с monopola,той е организатор и движещ нещата,ако е решено да са 50 бр.,то толкова ще бъдат аз също подкрепям да има лимит!dimitar1982 написа:Може ли да сме над 50 бр., защо е схемата с резервите?
Виж как стои въпросът с бройките. По мое мнение би следвало всички, които са се записали и платили депозит до крайната дата да участват. Дори и с риска бройката да надвишава 50. Форумен проект от подобен ранг не се случва често и е хубаво всички, които имат желание и възможност да са в схемата.vladimirslr написа:И аз участвам с един
marind написа:Аз също бих желал да се запиша с един брой!
Не е за мен, за подарък на близък искам да го вземаfranka написа:А как стои въпроса с размера? Питам , защото и аз имах големи дилеми дали да се запиша. Доколкото помня и при теб беше пречка това?
Не се психирайdimitar1982 написа:Сега е моментът да се психирам. Какво му е на размера? Очаквам тази машина за всекидневна.
marind написа:Не се психирайdimitar1982 написа:Сега е моментът да се психирам. Какво му е на размера? Очаквам тази машина за всекидневна.Проблемът не е в размера на часовника, а в размера на китката ми
При проблеми с форума: support@strelki.info