АКТУАЛНИ НАМАЛЕНИЯ ЗА ВСИЧКИ КЛИЕНТИ НА WatchesBG.com (на последната страница)
- nikolai_v
- Новобранец
- Регистриран: 18 12 2010, 02:38
Re: АКТУАЛНИ НАМАЛЕНИЯ ЗА ВСИЧКИ КЛИЕНТИ НА WatchesBG.com
Сайта предлага много коректно и професионално обслужване. Останах много доволен от отношението и бързата реакция. Намаленията са актуални.
-
ingiliz
- Напредващ
- Регистриран: 13 02 2010, 17:15
- Контакти:
Уважаеми клиенти,
Стремим се да обявим възможно най-ниските цени на марките които предлагаме. За часовниците с обявено намаление на цената, е почти невъзможно да се прави допълнително намаление. Ако имате интерес към определен модел, ПИТАЙТЕ. Ще направим всичко възможно да ви осигурим часовника на най-добрата цена.
Пожелавам на всички абитуриенти здраве и успешен старт в живота и !!!
Стремим се да обявим възможно най-ниските цени на марките които предлагаме. За часовниците с обявено намаление на цената, е почти невъзможно да се прави допълнително намаление. Ако имате интерес към определен модел, ПИТАЙТЕ. Ще направим всичко възможно да ви осигурим часовника на най-добрата цена.
Пожелавам на всички абитуриенти здраве и успешен старт в живота и !!!
Благой Ингилизов
Сервиз на часовници CASIO
WatchesBG.com
email: office@WatchesBG.com
тел. 0878-666-087
WatchesBG.com
тел. 0878-666-087
- veno
- Маниак
- Регистриран: 18 06 2011, 16:54
+ и от мен за колегите от WatchesBG
- Sir Tomaz
- Маниак
- Регистриран: 02 09 2010, 13:19
И от мен поредният голям плюс за това, че си държат на клиентите и се стремят да направят всичко възможно, за да са доволни.

- acronym
- Маниак
- Регистриран: 23 06 2012, 13:17
И от мен огромен плюс. Много коректни.
Утре ще се похваля какво си купих от тях.
Утре ще се похваля какво си купих от тях.
- ivanovnov
- Маниак
- Регистриран: 20 08 2012, 12:29
Коректно отношение и внимание към клиентите си
възползвал съм се няколко пъти, винаги съм оставал доволен от вниманието и бързите им реакции 
...go forward...
- desinkata
- Новобранец
- Регистриран: 08 12 2014, 10:45
И аз съм си харесала часовник от тук.djoko написа:И от мен един голям плюс за екипа , внимателни и коректни . Намаленията са актуални , благодаря ви ! Ще пазарувам отново от магазина с удоволствие .
Щом препоръчвате екипа и всичко е наред с часовниците,бих се възползвала от намаленията им .
- Sir Tomaz
- Маниак
- Регистриран: 02 09 2010, 13:19
Отново огромни препоръки за watchesbg.com. От доста години ползвам услугите им и вече не знам колко часовника съм си купил от тях, мога да кажа само положителни неща. Освен 100% коректност имат невероятно отношение, реагират светкавично, абе просто са номер едно за мен!

-
Муньос
- Напредващ
- Регистриран: 22 07 2015, 19:10
И от мен един позитивен глас за WatchesBG.com и неговия екип! Изключително точни, обстоятелствени и коректни люде, от които е удоволствие да пазаруваш! Всъщност в общуването с такива хора разбираш, че търговията е отношение и подход, а не онзи примитивен алъш-вериш, с който всички сме претръпнали, за съжаление...
Съжалявам, че чак не го открих по-рано, за да си купя и другите два часовника "Касио" от него, но така или иначе вече ще знам откъде...
Съжалявам, че чак не го открих по-рано, за да си купя и другите два часовника "Касио" от него, но така или иначе вече ще знам откъде...
- petrov_m
- Напредващ
- Регистриран: 18 03 2010, 22:58
Колко % е намалението на касио за форума?
CERTINA DS Action Diver
Casio Pro trek PRW-2000T-7ER
Casio Pro trek PRW-2000T-7ER
-
babev
- Новобранец
- Регистриран: 03 11 2010, 23:20
И мен ме интересува актуалното намаление на касио за форума ?
-
ingiliz
- Напредващ
- Регистриран: 13 02 2010, 17:15
- Контакти:
Имам удоволствието да уведомя всички наши клиенти, че продължаваме да предлагаме периодични намаления на различните марки часовници в нашия сайт.
В момента предлагаме 20% намаление на часовници CERTINA.
Тъй като всеки иска да облекчи бюджета си, предлагаме закупуване на изплащане без оскъпяване за 3 месеца с 0% лихва.
В момента предлагаме 20% намаление на часовници CERTINA.
Тъй като всеки иска да облекчи бюджета си, предлагаме закупуване на изплащане без оскъпяване за 3 месеца с 0% лихва.
Благой Ингилизов
WatchesBG.com
тел. 0878-666-087
WatchesBG.com
тел. 0878-666-087
-
nanook
- Новобранец
- Регистриран: 05 01 2016, 23:30
Възползвах се от услугите на сайта. Доволен съм, отзивчиви и коректни. Също така се възползвах и от намаление, като потребител на форума.
- vasvas111
- Напредващ
- Регистриран: 13 02 2017, 19:57
И още една огромна препоръка за watchesbg.com!
Бързо, точно, коректно, отзивчиво...успяха с усмивка да изтърпят и цялата ми некомпетентност, и не на последно място отворени за разумни преговори "цена-отстъпка"!
Специално в моят случай отстъпката която ми направиха успя да пребори не само всички Бг търговци, но и бе конкурентна на почти всички чужди сайтове за онлайн продажби.
Явно все още има търговци за които е важно освен печалба на пари и печалба на клиенти. При следващата ми покупка те са първи избор.
С една дума- ВПЕЧАТЛЯВАЩО!
Бързо, точно, коректно, отзивчиво...успяха с усмивка да изтърпят и цялата ми некомпетентност, и не на последно място отворени за разумни преговори "цена-отстъпка"!
Специално в моят случай отстъпката която ми направиха успя да пребори не само всички Бг търговци, но и бе конкурентна на почти всички чужди сайтове за онлайн продажби.
Явно все още има търговци за които е важно освен печалба на пари и печалба на клиенти. При следващата ми покупка те са първи избор.
С една дума- ВПЕЧАТЛЯВАЩО!
Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти!
-
kristian123456
- Новобранец
- Регистриран: 27 05 2021, 19:53
Купих си каишка на място в магазина на цена 12 лв, прибирам се вкъщи и я гледам в сайта на 8 лв. Сигурно са я намалили
.
Добре е да проверявате на място продуктите си и да си взимате касовите бележки, аз зачаках бележка, но като видях, че не се изважда пожелах приятен ден.
Добре е да проверявате на място продуктите си и да си взимате касовите бележки, аз зачаках бележка, но като видях, че не се изважда пожелах приятен ден.