E колега, прав си и в случая не съвсем. Това му е 3-то лято като голямо куче и 4-то, откакто се е родил, та все пак имам наблюдения, дали може да отслабне ей така 7 кг. за 3 месеца и да не яде, тая ламя и лакомия. Остави това, но ако има нещо, предпочитам някой добър доктор да ми каже, че му няма нищо и то навреме. Вместо аз, дето не разбирам да почна: Аре бе, нищо му няма. Предполагам знаеш колко животни има загинали от точно такова отношение. Ако не - питай някой добър ветеринарен доктор.vspiridonov написа:Ама колега, ти силно влизаш във филмите.
Моя убавец си загуби килата с идването на лятото, това е нормално - свали козина, свали и мазнинките дето му пазиха топло през зимата. Стана ленив от жегата, влачи се през деня, но вечер като захладнее изкукуригва от енергия. Доктор не е виждал от последната задължителна ваксина (и дано скоро да не види де). Та опитай по-спокойно да гледаш този хубавец и с повече доверие към това, което той сам смята за правилно.
Имам усещането, че го гледаш като дете, а той отдавна е възрастен и разполага със себе си подобаващо.
А, и хич не го гледам като дете, то аз мойте деца и внуци не съм ги гледал и не ги гледам като деца