Не се ядосвай, Теди, при този номера е в уникалната визия, за разлика от другите реплики откровени фалшификати, с претенции за истински, или че били същите.Torro написа: ↑11 11 2019, 14:37Като изключим нещата, които отровиха радостта ми, часовникът много ми харесва. Не се блазня от реплики, макар, че имам още три / един Ролекс, един Панераи, които съм ги купувал отдавна и един Ричард Мил, който ми е подарък/. Конкретният часовник го избирах и се навивах за него дълго време, като претеглих за себе си всички плюсове и минуси от придобиването ми и последващото му носетне. Всеки, който види часовника искрено се забавлява и дори не пита скъп ли е, реплика ли е, просто доставя чиста доза радост. Аз също се забавлявам от визията му и носенето му ми носи бодрост. Жалко, че конкретният мой часовник не отговаря на спецификациите, заради които го поръчах,
Както и да е, ето още една снимка на "Клоуна":
![]()
От една страна малко неприятно да се отмъкне дивата идея на Чайкин, от друга страна така ще го знаят и ще му се радват на физиономията много повече хора. Малко реклама на такъв рядък часовник

То и този на Чайкин е с ЕТА, сега и ти искаш ЕТА, хайде стига му Сейко какво толкова, не това е важното. А лунната фаза сигурно работи с датата, ако работи, което няма смисъл. Така че и с бутона за настройка стига, се тая. Какво толкова, във всички случаи е бутон..бутафория. А може и да се е откачило нещо, за да върви луната, както спомена колегата провери го ако искаш. Ако беше истнска лунна фаза в модула с ЕТА, щеше да си е Чайкин и колко беше К евро долара.
ПП. Сега що ли да се окаже, че е наистина лунна фаза с луната, а не с датата и нещо да се е разместило и да тръгне