☕☕☕ СПАМ ТЕМА (ПИШЕТЕ НА ВОЛЯ КОЙ КАКВОТО ИСКА) ☕☕☕ ™
- ostap
- Маниак
- Регистриран: 10 07 2013, 18:06
- SLAYER
- Почитател
- Регистриран: 19 06 2010, 01:49
- Pijomir
- Активен
- Регистриран: 06 03 2018, 09:55
Re: ☕☕☕ СПАМ ТЕМА (ПИШЕТЕ НА ВОЛЯ КОЙ КАКВОТО ИСКА) ☕☕☕ ™
Здравейте.
Така и не открих тема, специално по въпроса, но за да не се окаже, че съм пропуснал, пиша тук - нали темата е за всичко...
Бихте ли ме посъветвали откъде мога да си закупя читава метална верига за Orient Mako 2? Това е единственото, което ме дразни в часовника, особено кухите крайни звена.
Благодаря предварително.
Така и не открих тема, специално по въпроса, но за да не се окаже, че съм пропуснал, пиша тук - нали темата е за всичко...

Бихте ли ме посъветвали откъде мога да си закупя читава метална верига за Orient Mako 2? Това е единственото, което ме дразни в часовника, особено кухите крайни звена.
Благодаря предварително.
„Времето е наркотик, много от него убива.“
„Автентичната тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.“
- ivanovnov
- Маниак
- Регистриран: 20 08 2012, 12:29
Здравейте аз бих Ви препоръчал сайтовете на Geckota и Strapscode веригите са качествени и направени по съответния модел, за съжаление не са евтини, но за мен си заслужават.Pijomir написа: ↑22 11 2020, 16:59Здравейте.
Така и не открих тема, специално по въпроса, но за да не се окаже, че съм пропуснал, пиша тук - нали темата е за всичко...![]()
Благодаря предварително.
...go forward...
- otof
- Маниак
- Регистриран: 04 06 2011, 17:39
Като искаш верига с плътен завършващ линк,ще трябва да търсиш точно за модела,да няма после Що не става
- kokokoz
- Маниак
- Регистриран: 17 01 2011, 18:39
темата специално по въпроса ти,се намира в раздел каишки и верижки! там си отваряш нова тема, в която питаш с идеята и да си полезен и на другите,които евентуално ще могат да доразвият темата.....а не на това място,където всеки си драска ей така.....за това са тези раздели,подраздели......Pijomir написа: ↑22 11 2020, 16:59Здравейте.
Така и не открих тема, специално по въпроса, но за да не се окаже, че съм пропуснал, пиша тук - нали темата е за всичко...![]()
Благодаря предварително.
- Pijomir
- Активен
Съжалявам, но не намирам този раздел...
Извинете ме.
Извинете ме.
А дали не можете да ми препоръчате някой часовникар в София, който да предлага капествени верижки.
-
- Маниак
- Регистриран: 30 08 2017, 12:29
viewforum.php?f=97
Ето го " този раздел"
Ето го " този раздел"
- ivanovnov
- Маниак
- Регистриран: 20 08 2012, 12:29
В София, в Люлин часовникар Христо Лозанов, горе вляво е банера с телефонът му. Предлага много веричжки и кашки, ако имаш желание може да посетиш ателието и да разгледаш. Гозпосдин Лозанов е много любезен и отзивчив.

...go forward...
- phil05
- Маниак
- Регистриран: 26 05 2012, 10:40
Колега виж още веднаж какво те посъветваха по нагоре. Верижката трябва да е за този часовник и за модела. Оригинална или не. Няма такова нещо качествени верижки общо понятие. Може да е по - качествена, но тази твоята да е по добра за този часовник. Часовник и верижка са едно, освен ако не са оплескали нещо. Иначе може да му стои като присадена колкото и да е качествена. Ако е каишка друг въпрос прави каквото искаш. И с веригите можеш да експериментираш, но по внимателно, гледай накрая как изглежда часовника с верижката, а не верижката.
- Pijomir
- Активен
Благодаря за насоките.
При г-н Лозанов вече съм ходил и мога само добро да кажа. Ще го посетя отново, да видим какво може да предложи.
Относно раздела, видях го този, но мислех, че е за търговия специално, а не за търсене на съвети.
При г-н Лозанов вече съм ходил и мога само добро да кажа. Ще го посетя отново, да видим какво може да предложи.
Относно раздела, видях го този, но мислех, че е за търговия специално, а не за търсене на съвети.
- spring_drive
- Маниак
- Регистриран: 15 05 2014, 10:01
FREIGHT PREPAID! +
- SLAYER
- Почитател
- Регистриран: 19 06 2010, 01:49
- -MommaBear-
- Почитател
- Регистриран: 15 03 2019, 15:34
Искам да споделя. Тед не е моето по принцип, предпочитам да чета, но това ме намери и може и на друг да проговори. За който е мъчно за слушане, може да се изкара транскрипт и по него да се следи.
„Не говори, освен ако не можеш да подобриш тишината.“~Х. Л. Борхес
- mitadoc
- Маниак
- Регистриран: 19 09 2010, 12:43
Скучно е на 14.02. ако няма снимка на Бамби по бомби.
Daydreamer
- Swiss M.
- Маниак
- Регистриран: 19 08 2014, 16:20

Ако пипнеш паралакс, лекувай с огледална скала, или бий Омегата, където я хванеш!
- mitadoc
- Маниак
- Swiss M.
- Маниак
- Регистриран: 19 08 2014, 16:20

Ако пипнеш паралакс, лекувай с огледална скала, или бий Омегата, където я хванеш!
- spring_drive
- Маниак
- Регистриран: 15 05 2014, 10:01
Някои колеги, че дразнят, че станало фото форум. Само снимки се пускали... Липсва академичност и професионализъм. Ами в градските библиотеки ги има.. Теот кога не са ходили там? Там се шепти и няма нужда от цензури.. Аз нон стоп си измисля м сценарий как да си снимам часовниците. То зависи от житейските ситуации. И някой който има 1-2 часовника се сърди.. Ами кво става? Повече академичност и широта трябва според мен. И търпимост.
FREIGHT PREPAID! +
- mitadoc
- Маниак
Сипи си още едно.spring_drive написа: ↑16 02 2021, 23:18Някои колеги, че дразнят, че станало фото форум. Само снимки се пускали... Липсва академичност и професионализъм. Ами в градските библиотеки ги има.. Теот кога не са ходили там? Там се шепти и няма нужда от цензури.. Аз нон стоп си измисля м сценарий как да си снимам часовниците. То зависи от житейските ситуации. И някой който има 1-2 часовника се сърди.. Ами кво става? Повече академичност и широта трябва според мен. И търпимост.
Daydreamer