Скъпи са, защото истинския наутилус е реализиран изцяло от скъпоценни метали - верижка и корпус от бяло или жълто злато. Механизмът се прави и полира на ръка, допълнително се сглобява ръчно.Torro написа: ↑10 02 2026, 22:19От онзи ден са снимките, но часовникът е един чудесен супер-клонинг. Семпъл и същевременно сложен часовник. Усеща се лукса. Оригиналът със сигурност е изключителен, но не мога да си представя, че струва 70000 евро.
Механизмът е също клониран. Разбира се, колко дълго време ще работи безпроблемно е друг въпрос. Дано да е по-дълго, ха, ха!
REPLICA SHOT OF THE DAY... :))
-
rminchev
- Активен
- Регистриран: 18 01 2018, 13:17
Re: REPLICA SHOT OF THE DAY... :))
-
Torro
- Маниак
- Регистриран: 07 10 2012, 17:05
-
Torro
- Маниак
- Регистриран: 07 10 2012, 17:05
-
rminchev
- Активен
Скъпи са, доста. Не са много хората, които могат да си позволят патек или нов панерай. С тези пари може да се купи къща или кола. Аз например нося шок за 150 еврота. Не знам защо ми е "влязъл под кожата" този часовник.
- childrolland
- Маниак
- Регистриран: 09 06 2021, 19:34
-
rminchev
- Активен
Не виждам масово хората да носят часовник изобщо. Преди виждах да се слагат смарт часовници, но мисля, че тенденцията е това да не се прави. Иначе, касиото го намирам за супер удобно. Слагам го на масата когато ще нося друг часовник, а като реша да го нося няма да го навивам, няма да го сверявам, после няма да сверявам датичката. Слагам го и заминавам. Не ме е страх, че ще го надраскам, защото си има гумен безел и отскача като го изгърмя в стената или в дръжката на вратата. За това не съм фен на изцяло металните квадратни шоци. Безела и верижката им лесно се драскат и са много "лъщящи". Общо взето 5000r e супер удобен часовник. Как да не го носиш.